SANSAFASCIA RESEARCH

Formació i coneixements

Soc en Marc Montserrat Cantos i estic graduat en Fisioteràpia, especialitzat en Fàscia i moviment, peu i turmell, i patologies cròniques del sistema fàscia-musculo-esquelètic. Entenc el cos com un tot, un sistema de tensions connectat de cap a peus molt sensible i adaptatiu. La meva intenció és fer-te viure la millor experiència de fisioteràpia de la teva vida, connectis amb el teu cos i entenguis, que cuidar-lo és una prioritat. Tot porta el seu temps i el cos disposa del seu propi, el temps fisiològic. És per això que proporciono la millor metodologia amb tecnologia d’avantguarda per a millorar i transformar la teva qualitat de vida. Disposo de protocols amb un ordre intencionat i idea fixa que requereix d’individualitat i personalització. Cada cos és diferent i té les seves pròpies directrius. Mitjançant un estudi fascial, identificarem com és la causa i procedirem a la seva sanació.

D’altra banda, soc Preparador Físic i estic col·legiat en Col·legi de Professionals d’Activitat Física i Esport de Catalunya. El moviment és vida i aquesta és la medicina que prescric. La salut fàscia-múscul-esquelètica, depèn de molts factors com per exemple el treball de força, el treball cardiovascular, el treball d’elasticitat, treball de resistència etc… La meva formació i especialització en màxim rendiment, em permet crear plans totalment adaptats a cada client de manera progressiva i sense opció de lesió gràcies a la meva formació en Fisioteràpia. Un entrenament progressiu és la millor opció per a no lesionar-se i seguir motivat. Estic orgullós d’especialitzar-me en Entrenament Fascial, perquè la meva recerca i formació de la Fàscia des de 2016 m’ha portat a desenvolupar un entrenament innovador i exponencialment preventiu.

No vull oblidar la meva àmplia formació i experiència en Nutrició i Alimentació Conscient. Per circumstàncies de la vida, em vaig especialitzar en nutrició contra el càncer, vaig experimentar durant un any i mig un sistema curatiu amb alt impacte en les meves creences i hàbits nutricionals i durant anys he assessorat esportistes a millorar el seu rendiment mitjançant nutrició i suplementació esportiva. En la mateixa línia digestiva, estic especialitzat en massatge Bok-bu, un massatge coreà que es realitza únicament en l’abdomen per a equilibrar la teva energia interna i revertir problemes gastrointestinals i digestius.

Soc Health Coach reconegut per la Federació Internaciónal de Coach i t’acompanyo a corporizar les teves declaracions amb ajuda de compromisos que faran augmentar la teva consciència somàtica.

En definitiva, soc un apassionat del meu treball, amo tot el relacionat amb la salut i el benestar és per això que estic en constant formació i la meva dimensió holística fa que tot tingui sentit.

HE COL·LABORAT DONANT SERVEI DE FISIOTERÀPIA EN:

FR Moto Racing Team
Resistència 24hores – Des de 2013

Club Boxa Barcelona Nou Barris

Club Handbol Granollers
Lliga Asobal: Temporada 20-21
Temporada 21-22

Postural Fit
Centre de salut integral

HE COL·LABORAT DONANT SERVEI DE PREPARADOR FÍSIC EN:

FR Moto Racing Team
Resistència 24hores – Desde 2013

McFIT Universitat

Cotreball Sanitari SGserveis – Farmàcia Tuset

 

 

HE COL·LABORAT EN ASSOCIACIONS I FUNDACIONS COM:

Aprenem AUTISME Associació
Fundació ARTROSIS Oafi

HE TUTORITZAT ALUMNES D’UNIVERSITAT:

Aprenem AUTISME Associació

ON M’HE FORMAT?

Ves al contingut