SANSAFASCIA RESEARCH

FILOSOFIA FISIOTERÀPIA

Pressió positiva

“Em sento com un home que explora emocionat l’interior d’un cos antic i treballat”.

Durant segles s’ha mostrat una visió parcial de la fisioteràpia, una visió incompleta que entén el cos com una estructura segmentada de músculs, vasos sanguinis, nervis i ossos buidant així una total connexió entre ells.

En Sansa, entenem la fisioteràpia com una cosa indispensable per a la supervivència i el funcionament diari, una aventura meravellosa cap al rejoveniment des de l’interior a l’exterior.

Quan va ser l’última vegada que vas examinar la teva Fàscia? Quan va ser l’última vegada que et vas realitzar un estudi de tensegridad? Pot ser que no sàpigues de què parlo, però, conèixer el teu estat de mobilitat fascial-múscul-esquelètica és absolutament prioritari si vols dialogar en algun moment de necessitat amb el dolor crònic que s’apodera de tu.

Amb el temps, i les noves recerques científiques, el nostre concepte de salut ha anat millorant i ampliant-se fins a desenvolupar un raonament clínic i un criteri terapèutic que permet al terapeuta codificar informació valuosa per a desenvolupar un diagnòstic integratiu i dissenyar un tractament personalitzat, resolutiu i de qualitat.

Defensarem com a objectius fonamentals, normalitzar el dolor, la tensió muscular, la flexibilitat i mobilitat sota un exhaustiu estudi de les cadenes miofascials que emboliquen tots els sistemes i estructures mitjançant un tractament indolor i segur, que ens permetrà modificar patrons biomecánicos històrics i millorar així limitacions severes de moviment.

Si és evident que l’augment de pes aixafa les articulacions, la retracció fibro-muscular fa el mateix. És per això que, a través de la nostra fisioteràpia, sotmetrem a una força de tracció constant durant un temps en concret tot teixit viscoelàstic i principalment fibroelástico buscant així la deformació definitiva alterant les seves propietats mecàniques.

La majoria de tractaments contemporanis no entenen el cos com una unitat. Desconeixen la dimensió arquitectònica de la fàscia i la seva gran connexió com alguna cosa que ens embolica tridimensionalment donant respostes a l’extern per una expansió de l’intern.

Nosaltres apliquem principis fasciales per a enfortir el tractament i els seus resultats.

Esperem que, tant si has vingut per plaer o per dolor a SANSA, trobis respostes sobre la teva salut i t’aporti un punt de vista més obert de tu.

REJUVENECIMIENT

E
FISIOTEÀPIA
E
PHYSIUM
E
PRESOTERAPIA
E
BOK-BU
E
RELAXACIÓ MIOFASCIAL

PREPARACIÓ FÍSICA

E
ETF
E
BORN TO RUN
Skip to content