SANSAFASCIA RESEARCH

SANSA

SANSA és una experiència que presenta un nou model de salut que utilitza la ciència i la tecnologia cap al benestar, per a aconseguir una millor qualitat de vida per a tots, sense excepció.

SANSA FÀSCIA reconeix la important connexió entre la fàscia i problemes com el dolor, el sedentarisme i alteracions digestives. En un context més ampli, tots aquests són resultats perjudicials del sistema de salut actual. En resposta a aquests desafiaments, la nostra experiència, presenta solucions a través d’una visió holística de la fàscia; una àrea en la qual les recerques recents tenen el potencial de generar impactes positius en la salut.

No obstant això, si bé la fisioteràpia, la preparació física i una bona alimentació, poden aconseguir alleujar gradualment alguns d’aquests problemes, no es poden resoldre simplement abordant els símptomes, com es fa actualment, perquè són sub-problemes d’un problema molt major. Un altre problema important és que els interessos sanitaris actualment requereixen una planificació a curt termini generant retorns crònics. Per aquestes raons, a més del nostre enfocament tècnic ampliat, les nostres propostes inclouen un model de salut alternatiu que supera aquestes barreres artificials per al benestar humà.

Les nostres metodologies estan dissenyades per a aprofitar tot el potencial de l’ésser humà i aconseguir la millora global de tots els sistemes. Advoquem per noves maneres de pensar i viure per a permetre que els éssers humans, la tecnologia i la naturalesa progressin de manera sinergista.

Per primera vegada, tenim la capacitat, la tecnologia, i el coneixement per a aconseguir una societat més sana per a tots. L’ésser humà està canviant condicions bàsiques de salut, obtenint una pitjor qualitat de vida molt ràpidament. Sovint sentim que la naturalesa humana és una cosa complexa i les nostres pitjors qualitats són innates. Però no hem d’ignorar les condicions socials en les quals estem immersos: estrès, temps, diners.

LES MANS DEL MARC – Núm. Col·legiat: 14698

Des que tinc memòria, sempre em va fascinar les moltes formes diferents que té el cos humà de comunicar-se amb un mateix i amb els altres. Per tant, com a fisioterapeuta, no sorprèn tant que el treball de la meva vida hagi consistit a estudiar i indagar sobre lesions i problemes de salut. El meu aprenentatge es va aprofundir considerablement en tractar moltes d’elles des d’una visió causal i holística de tots els sistemes de l’organisme.

Avui dia, m’identifico principalment com Fasciólogo, algú que veu l’estructura del cos des d’una perspectiva transdisciplinària amb base sobre el teixit fascial. La meva combinació d’experiència professional i capacitació clínica, juntament amb els meus estudis d’anatomia, biomecànica del moviment, preparació física i alimentació conscient, em permeten combinar i integrar les variades maneres de pensar i trobar més maneres de millorar la salut i bregar amb els problemes difícils de resoldre

Com més temps comparteixo i més em comunico amb els meus pacients, més comprenc la importància de l’educació , si volem assegurar-nos un canvi de consciència i un augment poderós de la nostra capacitat de concentrar l’atenció i involucrar-nos en una nova manera de viure i sentir el benestar.

Apassionat del benestar i del teixit connectiu fascial, ajudo al pacient adult amb dolor crònic estressant a aconseguir objectius de mobilitat i retrobar-se amb el seu compromís vital a través d'un concepte de salut, un criteri terapèutic i un raonament clínic

Skip to content