SANSAFASCIA RESEARCH

FILOSOFIA PREPARACIÓ FÍSICA

Progressiu, no lesiu

Abordar els desequilibris en el seu cos, moure’s conscientment, amb intenció no és una cosa que tinguem molt present avui dia.

​Estar assegut durant molt de temps crea disfuncions i adaptacions posturals que, sumat a factors ambientals que afecten la nostra fisiologia humana, compensacions per esforç, restriccions de mobilitat i els seus patrons de moviment deficients ens influeixen diàriament i ho adoptem com a propi, encara que el DOLOR sigui el seu company de viatge favorit.

Malgrat la quantitat infinita de variables a considerar, tot cos es regeix per un model de moviment corporal emocional (desordenis nutricionals, ansietat, depressió, estrès post traumàtic, desordre espectre autista) o corporal conductual (dolor musculoesquelètic, fuetades, escoliosis, síndromes miofascials), i encara que diàriament rebem influències que afectin el nostre sistema nerviós generant estrès , millorar les condicions físiques, relaxant i equilibrant la FÀSCIA és possible.

El cervell aprèn realitzant moviment, com més es repeteix una acció, millor l’anticipa el cervell i envia els comandos correctes. Amb el nostre mètode de biomecànica, tindràs millor connexió amb la teva fisiologia a partir d’aquest moment, construiràs les bases per a un millor moviment perquè el cos pugui funcionar de manera integrada a través de moviments dinàmics i ajudar el cervell a mantenir el compromís.

És impossible avui dia ignorar la importància de les connexions fibro - elàstiques.

És indissociable de l'activitat neuro - muscular, tònica o contràctil i dels sistemes integrats de coordinació neuromotora.

Prepararem el cos perquè sigui més reactiu, crearem més activitat en totes les cadenes miofascials *recableando la forma en què funciona, compensarem la pressió o esforç excessiu que rep la teva columna a causa de patrons de compensació o gravetat i experimentarem millor mobilitat, promourem una millor respiració i una millor activitat muscular més eficient, millorarem la mecànica de la marxa, connectarem tronc superior amb inferior, millorarem problemes d’estabilitat, promourem una millor funció de tota la columna, eliminarem la pressió de l’esquena baixa i millorarem el teu centre de masses creant un compromís central reentrenant vies neurològiques noves i funcionals.

És per això que conèixer la teva arquitectura *fascial és necessari si volem alleujar el dolor i possibles disfuncions posturals i implementar exercicis correctius mitjançant una metodologia específica que ajudin a hidratar i alliberar la fàscia transformant-la més jove i mal·leable.

Skip to content