SANSAFASCIA RESEARCH

RELAXACIÓ MIOFASCIAL

Hidrata el teu teixit

Realitzar massatge sempre ha estat la teràpia per excel·lència per a tot atleta, esportista o aficionat a l’activitat física per a solucionar dolors, millorar flexibilitat, incrementar flux sanguini i alliberar tensions acumulades.

Actualment el nivell de toxicitat acumulada en els nostres teixits converteix els problemes en crònics i no és suficient un massatge senzill.

Sovint, treballar amb les creences fonamentals provoca emocions intenses. Quan l’hipocamp i l’amígdala del cervell no processen els sentiments completament, el cos els emmagatzema dins de les seves cèl·lules, òrgans, músculs i fàscia.

Per exemple, les cèl·lules mare són les encarregades de generar cèl·lules especialitzades en tot el cos. Sorprenentment, com tenen memòria cel·lular, transmeten els seus records acumulats a futures generacions de cèl·lules. Per aquesta raó, i perquè el trauma emocional no processament pot provocar inflamació, disfunció, tensió i dolor, el processament emocional és essencial per a la sanació.

La relaxació miofascial és un enfocament terapèutic que pot alleujar part de la tensió causada per les emocions atrapades en els teixits tous. Aquesta tècnica integral manipula suaument els músculs i la fàscia, una xarxa de teixit connectiu.

La relaxació miofascial incorpora massatges, pressió i moviment per a alliberar bloquejos emocionals, tensions i promoure la sanació.

REJUVENECIMIENT

E
FISIOTERÀPIA
E
PHYSIUM
E
PRESOTERAPIA
E
BOK-BU
E
RELAXACIÓ MIOFASCIAL

PREPARACIÓ FÍSICA

E
ETF
E
BORN TO RUN
​Per tot això, el massatge miofascial és la millor opció per a ajudar a desfer aquest teixit cicatricial fibrós, crònic i adherit al teixit connectiu.

​Imprescindible per a retornar la mobilitat i la força de la zona fent-la així més forta encara.

Ves al contingut