SANSAFASCIA RESEARCH

LIDERATGE EN ACCIÓ

Coach Somàtic

Perdre el nostre centre és habitual en el nostre dia a dia. Vivim envoltats d’enormes estímuls que ens desconnecten del nostre propi cos i ens fan perdre l’el nostre focus.

La zona de confort no ha de ser una zona de comoditat. Ha de ser la zona de motivació. El risc d’equivocar-se és menor que el risc de no fer res, per això, prendre acció és bàsic per a saber Per què ets aquí?.

El cos és un camp d’acció, estat d’ànim, aprenentatge, coordinació i dignitat. A través del nostre cos podem sentir, expressar, generar interpretacions, interpretar experiències i emprendre accions perquè tot el nostre ser quedi alineat. Per a això és vital crear una declaració de vida. Una declaració que reflecteixi la nostra identitat, propòsit, integritat i postura davant la vida.

El nostre principal objectiu serà corporizar les teves declaracions amb ajuda de compromisos que faran augmentar la teva consciència somàtica. Totes les teves experiències viscudes anteriorment, condicionen les teves accions posteriors. D’elles pots aprendre i generar un canvi. Estem en constant canvi. Identificar què t’atrapa, recuperar el teu centre, afrontar les teves tendències condicionades, aprendre a ser més resilente, tenir més seguretat, més connexió, valorar la teva dignitat, depèn de tu. Augmentar la connexió de confiança i autenticitat, depèn de tu.

Som el que practiquem. Per això, t’ajudarem a practicar accions periòdiques alineades als teus compromisos i formes noves que et faran ser més sostenible.

Si no t'agrada el teu formal actual i necessites una forma nova

TRANSFORMA'T SOMÁTICAMENTE.

Corporiza ARA aquesta nova forma en tots els teus espais de canvi-

FES-HO JA !

Skip to content