SANSAFASCIA RESEARCH

BORN TO RUN

Rendiment sense lesions

Com Tècnic Oficial de BORN TO RUN, t’ajudaré a Córrer amb rendiment màxim i lliure de lesions. A millorar la teva tècnica de carrera amb la metodologia Lee Saxby.

Amb una bona tècnica de carrera i amb un nivell alt de força i condició física, aconseguiràs un alt rendiment en carrera i sense lesions.

I si … descobrissis que sempre has estat corrent “malament”?
i si … la teva manera de trepitjar no és correcta?
I si … poguessis no acabar adolorit després de córrer?
i si … amb unes pautes senzilles poguessis millorar moltíssim el teu rendiment?

Amb SANSA RUNNING donarem resposta a totes elles, i fer de la teva afició, una afició SANA, que t’aporti benestar i salut.

PREPARACIÓ FÍSICA

E
ETF
E
BORN TO RUN

REJOVENIMENT

E
FISIOTERÀPIA
E
PHYSIUM
E
PRESOTERAPIA
E
BOK-BU
E
RELAXACIÓ MIOFASCIAL
La teva manera de córrer és més important que el que portes als peus, encara que el que portes als peus pot afectar la teva manera de córrer.

Dr. Lieberman

Aconseguir el teu màxim rendiment no és córrer, córrer, i més i més quilòmetres. El teu màxim rendiment serà aquell que t’aporti salut corrent. Buscarem la qualitat de la teva carrera i no la quantitat, i d’aquesta manera, arribaràs a la teva màxima quantitat òptima.

Per a millorar el rendiment la tècnica de carrera és l’essencial, perquè cada part del teu cos faci de la millor forma el treball per al qual està destinada-

La teva condició física, la teva postura, la teva trepitjada, la teva força, el teu calçat, fins i tot el teu descans són les claus del teu màxim rendiment.

​És imprescindible que la teva passió per córrer no et porti a lesions, que en alguns casos, per desconeixement o per no veure (o no voler veure) els senyals a temps, es converteixen en cròniques.

Si no corres amb una bona tècnica, amb un calçat adequat i amb un bon entrenament que et porti a una bona condició física i un nivell alt de força, la teva passió pot convertir-se en una mala addicció.

​Les lesions del corredor són moltes, evita-les!!!!
peu: fasciïtis plantars, metatartàlgies, fractures per estrès en els esquinços, periostitis tibials, …
genoll: condropatíes, tendinitis rotulianes, lligaments creuats, …
maluc: trencaments fibril·lars isquiotibials, síndrome de la cintilla iliotibial, trocanteritis, …
esquena: lumbàlgies i contractures musculars.

Com t’ajudarem a aconseguir màxim rendiment, sense lesions en la teva carrera?

  1. Valorarem la teva manera de córrer en cinta i tindrem en compte els 3 valors fonamentals de carrera de Born To Run (Ritme, Postura i Relaxació). A partir d’aquí, hi ha exercicis de millora que haurem de fer diàriament per a millorar en cadascun dels aspectes analitzats.
  2. T’ajudarem a fer una correcta transició a calçat minimalista.
  3. Estudiarem la teva biomecànica on seran bàsics els exercicis de mobilitat.
  4. Entrenarem en indoor (cinta) i en *outdoor (als parcs i sobretot en rampes de pujada i de baixada).
  5. També farem exercicis de potència com l’esprint on veurem com està la musculatura més demandant. si hem de fer un treball de força.
Skip to content