SANSAFASCIA RESEARCH

FILOSOFIA DE LA ​FÀSCIA

El poder de la tensegridad

En Sansa volem divulgar la importància de tenir un teixit fascial jove i de qualitat. La medicina moderna permet retardar la vellesa. La nostra filosofia s’associa amb la saviesa holística i l’evidència científica permetent-nos controlar l’aparença controlant així el teu destí.

El rejoveniment comença en cadascuna de les cèl·lules que treballem retornant-les al seu estat natural de funcionament i vitalitat.

Amb el temps i gràcies a la comunicació ment-cos, al moviment  i a l’alimentació  conscient podem restaurar la salut de la fàscia.

El teu benestar i longevitat ja no sols depenen dels teus nivells d’energia, estrès o estat d’ànim, sinó que també és vital conèixer l’estat estructural de moviment del teu òrgan sensorial i emocional: La fàscia. Una humil càpsula del temps que podria usar-se per a rastrejar el teu historial misteriós de sentiments, opinions i preguntes sobre la teva ment i el dolor físic o emocional que hagis pogut experimentar al llarg de la teva vida.

Les males decisions envelleixen i malament nodreixen tot el teu sistema fascial, convertint-lo en un camp fèrtil per a la malaltia, el dolor crònic i la infelicitat.

Les bones decisions et criden a respectar la complexitat i bellesa del teu cos.

Et convidem a conèixer la teva dimensió arquitectònica, que t’embolica tridimensionalment donant respostes a l’extern per una expansió de l’intern.

Ves al contingut