SANSAFASCIA RESEARCH

REJOVENEIX-TE

Serveis antiaging

Ens resulta més fàcil prioritzar l’aparença física al nostre benestar encara que aquest s’estigui veient afectat o estiguem sofrint dolor.

Quan sentim parlar d’antienvelliment l’últim que ens ve al capdavant són nous tractaments per a la fàscia. Pensem en la pell i carcassa externa, i aquesta, és un resultat de com de bé o malament està la nostra segona pell. Vivim amb més pressió emocional i mental de la qual podem tolerar i la nostra fàscia sent les tensions i les dificultats de la vida.
 
En *Sansa volem divulgar la importància de tenir un teixit *fascial jove i de qualitat. La medicina moderna permet retardar la vellesa. La nostra fisioteràpia s’associa amb la saviesa i la veneració de l’evidència científica i ens permet controlar l’aparença controlant així el teu destí.
El rejoveniment comença en cadascuna de les cèl·lules que treballem retornant-les al seu estat natural de funcionament i vitalitat.
Amb el temps, es pot restaurar la salut de la fàscia, afavorint el creixement de fibres de col·lagen i elastina modificant la seva biomecànica.
 
Si no t’agrada la teva forma actual i necessites una forma nova, t’ajudem a transformar-te *somáticamente.
Amb el nostre mètode *corporizamos ara aquesta nova forma en tots els teus espais de canvi.
Skip to content